5 unieke routes voor een onvergetelijke vakantie (2024)

Ben je klaar om op avontuur te gaan en unieke bestemmingen te ontdekken? Wij hebben vijf bijzondere routes voor je samengesteld die je meenemen naar de mooiste plekken in Zuid-Afrika, Florida, de Westkust van de Verenigde Staten, Curaçao en Kroatië. Met een all-in huurauto van Sunny Cars ontdek je deze adembenemende locaties en routes op je eigen tempo. Parkeer voor even je gedachten, en laat ons je meenemen op roadtrip door deze fantastische gebieden.

Avontuur in Zuid-Afrika met een (huur)auto

5 unieke routes voor een onvergetelijke vakantie (1)

Tijdens een rondreis door Zuid-Afrika kan een huurauto niet ontbreken. Je hebt misschien weleens gehoord van twee prachtige routes die je daar kunt rijden; de Panorama- en Tuinroute. De eerste route is het meest avontuurlijkst, want met de vele potholes in de weg moet je goed kijken welke afslag je pakt. Je wordt tijdens deze route wel getrakteerd op 360 graden uitzichten, wat werkelijk prachtig is zo tussen de bergen. De Tuinroute laat een heel ander beeld zien, maar is zeker niet minder fotogeniek. Je rijdt hier langs de Atlantische Oceaan en kunt vele uitstapjes maken naar omliggende dorpen en natuurgebieden.

Wil je echt op avontuur? Stap dan in je all-in huurauto en rijd de Swartberg Pass. Tijdens deze bergpas ligt er na elke haarspeldbocht een schat verscholen. Een tip is om de bergpas te beginnen vanaf Oudtshoorn. Je kunt onderweg nog stoppen bij de Rust en Vrede waterval en daarna beginnen aan de tour. Vanaf Oudtshoorn sluit je de autorit af met een hoogtepunt!

Ontdek de Sunshine State met de auto

5 unieke routes voor een onvergetelijke vakantie (2)

Dat Miami een geweldige wereldstad is om te bezoeken, dat is bekend. Maar ook ver buiten de stadsgrenzen is een hoop te ontdekken, want in heel Florida vind je fantastische plekken die je ook zeker niet wilt missen. Deze staat heeft alles voor een afwisselende rondreis, van grote steden tot indrukwekkende natuurparken en van relaxen op witte zand stranden tot het bezoeken van de meeste magische pretparken. En dit alles kun je al tijdens een roadtrip van ongeveer twee weken doen.

Trap je avontuur zonnig af in Miami en ontdek deze veelzijdige stad aan de Amerikaanse kust. Dompel je onder in de cultuur en geniet van de tropische vibes in Miami Beach. Stap in je auto en zie de skyline van Miami in de achteruitkijkspiegel langzaam verdwijnen, het is tijd voor een kleine ruimtereis. Op de route naar Orlando vind je het Kennedy Space Center. Bewonder de gigantische ruimteraketten en space shuttle Atlantis. Rijd in een klein uur door naar Orlando waar een wereld vol pretparken op je wacht. Maar er is nog veel meer te ontdekken in de Sunshine State. Zwem bijvoorbeeld met zeekoeien in Crystal River en verken de natuur in de Everglades, waar je oog in oog kunt komen te staan met krokodillen. Rijd over de prachtige Overseas Highway naar de Florida Keys. Hier kun je snorkelen in het kristalheldere water en genieten van spectaculaire zonsondergangen. Sluit je reis af in het tropische Key West waar het altijd zomer is en je kunt ontspannen na een avontuurlijke roadtrip. Voor deze veelzijdige trip raden we aan om zeker twee weken uit te trekken, zodat je volop kunt genieten van alles wat Florida te bieden heeft.

Elke bocht een nieuw avontuur in West-Amerika

5 unieke routes voor een onvergetelijke vakantie (3)

Een reis naar de Verenigde Staten is natuurlijk geweldig, wie heeft dit niet op zijn bucketlist staan? Het land heeft tal van steden die een bezoek waard zijn, maar waarom niet verder kijken dan dat? Plan een roadtrip vol avontuur door het westen van Amerika en ontdek dit veelzijdige land. Bezoek bruisende wereldsteden als Los Angeles en San Francisco en betreed wonderschone natuurparken waar je niet op uitgekeken raakt. Stap in je (huur)auto en reis door verschillende staten over de befaamde Route 66. Begin in Los Angeles en geniet van de glamour in Hollywood. Rijd vervolgens naar Las Vegas om een gokje te wagen in één van de vele casino’s. De echt magie begint wanneer je de steden achter je laat en de natuur in trekt. Sta aan de rand van de adembenemende Grand Canyon en geniet van het spectaculaire uitzicht. Bewonder de imposante watervallen van Yosemite en de unieke rotsformaties van Bryce Canyon. Hier voel je je één met de natuur en ontdek je de schoonheid van West-Amerika. Eindig je trip in San Francisco en bekijk de gezellige straatjes en fiets over de beroemde Golden Gate Bridge. Pak je koffers, zet je favoriete playlist aan en ontdekt de wonderen van West-Amerika.

Verkenningstocht door het westen van Curaçao

5 unieke routes voor een onvergetelijke vakantie (4)

Elk jaar trekken talloze zonaanbidders naar de schitterende stranden van het Caribische eiland Curaçao. Naast parelwitte stranden is er op Curaçao nog veel meer moois te ontdekken, zoals een dagje met je all-in huurauto het westen van Curaçao verkennen.

Bon Dia, start je dag met een ontspannen wandeling door de charmante straatjes van Willemstad voordat je in je (huur)auto stapt richting het westen. Rijd over de iconische Koningin Julianabrug naar het dorpje Barber, waar je op zondag de Marshe Barber kunt bezoeken. Vervolg je weg naar het Christoffelpark voor een rit door het natuurgebied of een beklimming van de Christoffelberg (een tip: doe dit bij zonsopgang). Rijd daarna naar Shete Boka waar de ruige zee en spectaculaire inhammen je versteld doen staan. Lunchen doe je in Westpunt bij Jaanchie’s, waar je zelfs leguaan kunt proeven. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de mooiste stranden van Curaçao, zoals Grote Knip en Playa Lagun. Mocht je wat extra tijd hebben, neem dan zeker een duik in het water en ontdek de fantastische onderwaterwereld rondom het eiland. Sluit je dag af met een rit terug naar Willemstad via de schilderachtige Helmin Magno Wiel Boulevard. Rijd over de boulevard en besef hoeveel moois je vandaag hebt ontdekt. Bon Nochi!

Roadtrip Kroatië: van Dubrovnik tot Pula

5 unieke routes voor een onvergetelijke vakantie (5)

Kroatië, het land van adembenemende kustlijnen, historische steden en prachtige nationale parken. Ontdek al dit moois met een reisroute van minimaal 17 dagen, zodat je genoeg tijd hebt om alle hoogtepunten zonder haast te verkennen. Begin je reis in Dubrovnik, waar je kunt wandelen over de stadsmuren en de eindeloze smalle straatjes kunt ontdekken. Vervolg je reis naar Split, waar je het Paleis van Diocletianus kunt bezoeken en kunt genieten van de boulevard. Maak een omweg naar Pasjaca beach voor een duik in het heldere felblauwe water en ontspan op het paradijselijke eiland Hvar waar je prachtige baaitjes kunt vinden. Na wat ontspanning rijd je naar Krka National Park, bekend om zijn indrukwekkende watervallen en heldergroene poelen. Maak onderweg naar de wereldberoemde Plitvice meren, met hun watervallen en smaragdgroene water, een tussenstop bij Sjeverni Velebit National Park. Trek je wandelschoenen aan en maak een prachtige wandeling naar de top van Tulove Grede. Vervolg je route en dwaal door de kleurrijke straatjes van Rovinj en geniet van de gezellige terrasjes. Eindig je reis in Pula, bezoek het amfitheater en ontspan in het nabijgelegen natuurpark Kamenjak. Met deze route heb je een perfecte mix van cultuur, natuur en ontspanning.

Zorgeloos de weg op met Sunny Cars

Wanneer je via Sunny Cars huurt, hoef je je gelukkig nergens zorgen over te maken. Niet voor je boeking, niet bij het ophalen van de huurauto, en zelfs niet als je schade rijdt. Dat is toch een geruststellende gedachte! Bij Sunny Cars huur je volgens ons all-in concept, wat betekent dat alle benodigde verzekeringen en dekkingen inbegrepen zijn. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar via ons Nederlandstalige noodnummer!

5 unieke routes voor een onvergetelijke vakantie (2024)

References

Top Articles
20% Off MagBak discount code & Promo Codes
540 Vietnamese Restaurant Name Ideas for Authentic Cuisine
Ups Customer Center Locations
Craigslist Warren Michigan Free Stuff
Danielle Moodie-Mills Net Worth
The Atlanta Constitution from Atlanta, Georgia
T Mobile Rival Crossword Clue
1movierulzhd.fun Reviews | scam, legit or safe check | Scamadviser
360 Training Alcohol Final Exam Answers
Craigslist In South Carolina - Craigslist Near You
Music Archives | Hotel Grand Bach - Hotel GrandBach
Visustella Battle Core
Publix 147 Coral Way
Culver's Flavor Of The Day Monroe
Myunlb
Ktbs Payroll Login
Nichole Monskey
Wunderground Huntington Beach
6th gen chevy camaro forumCamaro ZL1 Z28 SS LT Camaro forums, news, blog, reviews, wallpapers, pricing – Camaro5.com
What Time Chase Close Saturday
RBT Exam: What to Expect
Echat Fr Review Pc Retailer In Qatar Prestige Pc Providers – Alpha Marine Group
Parent Resources - Padua Franciscan High School
Uktulut Pier Ritual Site
Aris Rachevsky Harvard
Exterior insulation details for a laminated timber gothic arch cabin - GreenBuildingAdvisor
Universal Stone Llc - Slab Warehouse & Fabrication
Evil Dead Rise Showtimes Near Regal Sawgrass & Imax
12 Facts About John J. McCloy: The 20th Century’s Most Powerful American?
Ihub Fnma Message Board
Belledelphine Telegram
Marlene2295
Ravens 24X7 Forum
Greencastle Railcam
Steven Batash Md Pc Photos
Instafeet Login
Pokemon Reborn Locations
Levothyroxine Ati Template
Miracle Shoes Ff6
Qlima© Petroleumofen Elektronischer Laserofen SRE 9046 TC mit 4,7 KW CO2 Wächter • EUR 425,95
Gold Dipping Vat Terraria
Barstool Sports Gif
Sand Castle Parents Guide
The Attleboro Sun Chronicle Obituaries
Fool's Paradise Showtimes Near Roxy Stadium 14
Reli Stocktwits
Skyward Cahokia
Hillsborough County Florida Recorder Of Deeds
Enter The Gungeon Gunther
Tito Jackson, member of beloved pop group the Jackson 5, dies at 70
18443168434
300 Fort Monroe Industrial Parkway Monroeville Oh
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 6448

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.